Pages

Sunday, February 19, 2012

Anneannemin cay davetinden...



Anneannemiz Gulsevin Hanim, tam bir Osmanli hanimefendisidir kendileri. Ustteki fotografta tam ortada oturan beyaz sacli tebessum eden hanim. Onun tam arkasindaki siyah kazakli annem. Sirasiyla yanindakiler Keriman Teyzem ve annemin kuzeni Bengu Abla. Arkasi donuk eliyle sacini duzelten hanim da Gulhis Teyze (Anneannemin kiz kardesi) Gulhis Teyze de her zaman suslu bakimli oldugu icin bir sonraki fotografa hazirliyor yeni kesilmis saclarini belli ki. Davetliler de yine anneannemin akrabalari. 

Anneannem MAASHALLAH cok becerikli, dinc, genc ruhlu, bakimli, zevk sahibi bir bayandir. Yaptigi her iste bir ahenk olmasi kacinilmazdir. Yaptigi yemek, masanin uzerine koydugu kolali ortu, sacini tarayisi vb. Saskinlik halinde soyledigi "Tovbe estagrifullah" diyisi suan kulaklarimda :) 

Annem de anneannemden el almis. Teyzem kucuk yaslardan beri calistigi icin, annem de genc yasta evlenince yemek, ev gibi konularda anneannemin gelenegini surdurmus.

Simdi, annemin de 4 kizi var. Sizce hangimiz annem ya da anneannemin yoluna daha yakin? Bizi taniyanlar, fikirlerinizi bekliyorum... :)

No comments:

Post a Comment