Pages

Wednesday, September 28, 2011

Pilic Kavurma

Malzemeler

  • Tavuk gogsu kemiksiz dogranmis
  • Istege bagli sarimsak
  • 2 domates
  • 1-2 tatli biber
  • Domates ve biber salcasi
  • Siviyag, karabiber tuz

YAPILIŞI:
  1. Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın. Renkleri dönene kadar kavurun.
  2. Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin, Kavurun.
  3. Domatesi, karabiberi ve tuzu ekleyin, harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin.
Not: Ben biber salcasi ve domates salcasi da ekledim bu tarife cok guzel oldu.
Pilav esliginde yemenizi tavsiye ederim.

* Bu tarif yesilkivi.com'dan alintidir. Fotograflar furkankarayel'e aittir.



No comments:

Post a Comment